Mama je bent lief


Ik wil mama’s laten weten hoe geweldig ze zijn. Elke dag voor je kinderen zorgen is geweldig, maar het vraagt zóveel van je. En mama’s mogen nu weleens in wat extra aandacht krijgen! Daarom start ik project ‘mama je bent lief’.

Doe je mee?

Om te beginnen maakte ik deze kaarten. Ik ga ze uitprinten en verspreiden over de stad, stiekem in een bakfiets leggen, zomaar aan een mama geven die voorbij loopt, ophangen bij een consultatiebureau, geven aan een lieve vriendin die ook mama is. Doe je mee? Je klikt de link aan en kan de bladen zo uitprinten (liefst op wat dikker papier)! Of je koopt speciaal gedrukte kaartjes in mijn  Etsy-shop voor  0,50 cent per stuk.

mamajebentlief_printblad1

mama je bent lief_printblad2

Je mag de kaarten gewoon uitprinten en meedoen. Zo kunnen we met z’n allen al die mama’s wat extra aandacht geven. Ik vind het heel leuk om te zien wat je met de kaarten doet. Laat het iedereen zien op social media met hashtag #mamajebentlief

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *